Skip to main content Skip to bottom nav

amariplozano |
Member - Embraced

Een fitnesstracker is een gadget which kan worden gedragen door een persoon gedurende de dag om bijhouden van verschillende lichaamsparameters.

Nieuwe robotachtige fitnesstracker vereist dat de persoon gebruikt om deze te invoeren fysiologische details zoals hun gewicht, lengte, geslacht om de tracker assist create far better gevoel te geven voor de data die het verzamelt.

Deze personalisatie helpt bij het verwerken van de informatie gemaakt door de fitnesstracker. Er zijn veel van detectors die kunnen worden ingevoegd aan een tracker, maar de meeste veel voorkomende detectoren zijn dat wel gebruikt om lichaam bewegingen te bepalen, startpagina.

Hoe kan een draagbare fitnesstracker stappen meten?
Een draagbare tracker detecteert continu de bewegingen van het lichaam op een drie asversnellingsmeter. De gegevens worden opgenomen de hele tijd het is gedragen en aangedreven, de tracker in staat wordt gesteld om te volgen if de persoon loopt rent snel, of zelfs staat .

Al van deze informatie wordt opgeslagen van de tracker voor verdere verwerking. Verwerking gebeurt telkens de informatie wordt verplaatst naar de software verbonden met de fitnesstracker op de smartphone of laptop waarmee het is is gesynchroniseerd.

Aangezien de individuele al privé gegevens heeft gedeeld samen met de applicaties, is de data die wordt verzameld run through een gepersonaliseerd algoritme. Dit maakt het voor de software mogelijk om te ontdekken wat de verschillende bewegingen hebben geregistreerd eigenlijk aangeven.

Het categoriseert de bewegingen in verschillende activiteiten en dan genereert meer informatie op basis van deze details. Deze zijn algemeen opgeslagen onder verschillende rubrieken in de fitnesstracker app.

Wanneer de persoon op de programma tikt, is een grote verscheidenheid informatie kan worden gevonden uit de verwerkte informatie, voorbereid voor lezen. Het app laat de individual weten hoeveel maatregelen zijn genomen, met welke snelheid, het snelheid van de individuele , en ook het aantal calorieën dat geneigd is been is verbrand. Het programma in staat de individuele om te communiceren met alle gegevens op een gebruiksvriendelijke .

Hoe kan een draagbare fitnesstracker help iemand?
Een horloge misschien helpen een persoon bij het zelf volgen van zijn activiteiten. Het helpt bij het stellen fitnessdoelen like vervullen een basis regelmatige trainingsactiviteit doel, afbranden a specifiek aantal calorieën in de dag, en zelfs het drinken van een set aantal glazen gewoon water.

Er zijn nogal wat opties in het app. Het mag de motivatie versterken door de individuele exact te laten zien van jouw doel is vervuld. Het is makkelijk te gebruiken en zeer handig om verschillende parameters te meten.

Denk aan het. Een persoon may heeft het doel vijf pond te verliezen in een maand. Nu wordt dit doel op opgesplitst in verschillende hoofden door het app met behulp van de algoritmen beschikbaar. Er zal een doel zijn voor koolhydraten om elke dag te consumeren, in tegenstelling tot calorieën die zal nodig hebben om te worden verbrand.

Het app zal dan work uitrekenen hoeveel van elke oefening moet worden voltooid dagelijks. Nu zijn dagelijkse doelen direct beschikbaar voor de individuele met één veegbeweging van de smartphone.

Door het behalen van deze doelen zal de individuele geleidelijk elimineren. De constante mogelijkheid om te bijhouden hoeveel van een doel is behaald, is een fantastische stimulans voor de persoon bezig met het afvallen verminderen proces.

Voeg de mogelijkheid toe om deze vooruitgang te delen op sociale media websites met hun dierbaren leden en vrienden met behulp van de app . De continue positieve focus en feedback zijn gegarandeerd om de persoon te blijven de koers tot het doel is volbracht.

Growth Path Step 1
Current Streak 0 Days
Growth Points 30
Compassion Hearts 3
Forum Posts 0
Forum Upvotes 0
Age Group Adult
Last Active November, 2020
Member Since November 28, 2020 Butterfly 2020
Growth Path Timeline
There is not growthpath activity yet.
Badges & Awards
Hand Shake First Compassion