Skip to main content Skip to bottom nav

regnlund |
Listener - Helper 2

Listener Rating
5.0 star rating

Hej.

Jag pratar inte med någon ny här som det är just nu. Jag hoppas du kan hitta en annan lyssnade som kan ge dig det stöd du behöver.
 
**

Jag har egna erfarenheter av bla ångest, depressioner, utmattning, smärtproblematik, dissociation, att vara splittrad och att integreras. Jag har också mycket erfarenhet av en vård som är oförmögen att lyssna, hjälpa och förstå, och vet hur innerligt ensam man kan känna sig.

Kanske handlar det mest om dissociation att jag är här. Jag vet hur man kan sitta med listor med journummer och önska att det fanns någonstans man kunde ringa där man i alla fall kunde vara säker på att de visste vad dissociation är, och lita på att de förstod vad man pratade om.

Jag önskar att det vore mindre ensamt. Jag kan inte hjälpa så mycket, eller göra allt bra, men jag kan lyssna och finnas här en stund i alla fall. Jag vet vad dissociation är. Jag vet att det finns. Jag vet att det kanske upplevs och är annorlunda för andra än det varit för mig, men jag tror jag vet tillräckligt mycket för att kunna lyssna och förstå ganska bra.

Är du splittrad ska du veta att det är ok om små delar vill prata med mig, eller om ni skiftar mellan olika delar i samma samtal. Det kan vara lättare då om ni säger vem det är som pratar, men det är ok om ni inte vill göra det. Det är ni som bestämmer.

Har du andra problem än dissociation är det också ok att kontakta mig. Jag lyssnar gärna och vet att man kan känna sig mycket ensam oavsett vilka problem man har. Jag önskar att du slapp det, det ensamma. Och helst att du slapp dina problem också.

Behöver du mer hjälp än någon som lyssnar kan jag försöka hjälpa dig att förstå vart du kan vända dig.

Om du skriver på norska eller danska är jag ganska bra på att förstå, och jag försöker gärna hjälpa dig, men kanske att du får ha överseende med att jag kommer missförstå ibland eller fråga vad något betyder.

Number of Ratings: 4
Number of Reviews: 0
Listens to Over 18
Languages Danish, Norwegian, Swedish
Listener Since Feb 9, 2015
Last Active over 6 months ago
Gender Female
Progress Path Step 48
Cheers 4,343
People Helped 6
Chats 67
Group Support Chats 0
Listener Group Chats 0
Forum Posts 3
Forum Upvotes 1
Growth Path Timeline
Badges & Awards
Affirmative Reflection Chat & Text Listening Ace Active Listening Tick Tock Fellow Friend Five Steps Hang 10