Translation Group: Turkish
Welcome to:
@bluelotus99
@Asloo
Thank you for helping out and we wish you the best!
-
Are you fluent in this language? Check out this post!
Welcome to:
@OnurS
@wehappyfew
@sonataincminor
@Littlesmile02
@Busranurr
Thank you for joining us!
@SoulfullyAButterfly Thank you for the welcoming 

@SoulfullyAButterfly thank you <3 happy to be among you
@SoulfullyAButterfly Thank you so much ^^
@SoulfullyAButterfly Happy to be a part of this :)
Welcome to:
@JustANormalGirl24
@ladylazarus0
@Turacli
@Yaseminnnnnnn
@heretolisten379
@lavenderCake6689
@SoulfullyAButterfly thank you :)
I think it would be better to speak Turkish now ahaha :D
Herkese merhaba arkadaşlaar! Ben Asloo, bazılarınızın kullanıcı ismi tanıdık geliyor. Son 2 aydır buralara uğrayamadım ama bir kaçınız çevirilere devam etmişsiniz, bunun için çok teşekkürler. Bana gelen mailden yanlış anlamadıysam lider benmişim, o yüzden böyle toplu bir mesaj göndermek istedim herkese. Yapılabilecek 2000 e yakın daha çeviri gözüküyor. Zamanında bir arkadaşla burada çeviriler yapıyorduk aynı anda ama kendisiyle şuan görüşmediğim için size yazıyorum şuan. Tek başıma hem eskileri "proof read" yapmak hem de yenileri çevirmek çok mantıklı gelmedi, sonuçta bende insanım hata yapabilirim ahhaha :D Hazır bir çoğumuz tatildeyken şu çevirilere bir el mi atsak? Çok tatlı olur bence. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim :)
Welcome to the team!
@focuslife
@00Nyx00
@honeybarkin
@thoughtfulRiver7911
@babydollpink
@Ikmishem
@ratatouille86
cc @Asloo - Designated Turkish Team Leader
@SoulfullyAButterfly
@focuslife
@00Nyx00
@honeybarkin
@thoughtfulRiver7911
@babydollpink
@Ikmishem
@ratatouille86
Welcome aboard🎉 Herkes hoşgelmiiiş ❤️ En yakın zamanda sizlerle iletişime geçeceğim. Burayı herkes için kullanılabilir kılmak için çabucak başlayıp çabucak bitirmek istiyoruz ve bu da sizlerle mümkün. Buradaki herkese bir bilgilendirme maili geldiğini düşünüyorum, önce bir onu inceleyelim sonrasında konuşacağız tekrardan zaten ☺️ Take care!